انواع مختلف تراکتور ساخت ایران

دسته بندی :همه دستی بندی ها ۲۶ تیر ۱۳۹۹ Mr.Jahanian 1130
تراکتور ساخت ایران

انواع مختلف تراکتور ساخت ایران
با ابراز وداد به محضر همه شما بزرگوارانی که در عرصه های گوناگون آبادانی کشور پهناورمان ایران و بخصوص در امور مرتبط کشاورزی با وجود مشکلات بسیاری که در پیش روی خود دارید فعالیت مینمایید ، در این لحظات اینجانب مهندس حسین کمشکی که با سمت مدیر فروش در مجموعه ایران بابکت که تحت لوگوی نام شرکت اطلاع گستر اطلس به عنوان نخستین و پر اعتبارترین مکان خرید و فروش مینی لودرهای گوناگون و دیگر ماشین آلات راهسازی و کشاورزی و ارایه دهنده هرگونه خدمات فنی به این نوع از ماشین آلات.

و همچنین اولین تولیدکننده داخلی لوازم جانبی قابل نصب بر روی این نوع از ماشین آلات در داخل کشور عزیزمان ایران میباشد فعالیت مینمایم از سوی شخص مدیرعامل این مجموعه مهندس حبیب جانبهان ماموریت یافته ام تا در ادامه مقاله قبل که با موضوع تراکتور چیست ؟ به رشته تحریر درآورده بودم.

تهیه نمایم ، از این جهت است که لازم میدانم که قبل از تهیه نوشتاری با موضوع :
انواع مختلف تراکتور ساخت ایران
به بیان مطالبی پیرامون تاریخچه پیدایش کارخانجاتی که در داخل خاک کشور عزیزمان ایران اقدام به تولید تراکتور مینمایند بپردازم
اولین و پرسابقه ترین و معتبرترین کمپانی که در کشورمان اقدام به تولید تراکتورهای گوناگون نموده شرکت تراکتورسازی ایران است که عموم مردم آن را با نام تراکتورسازی تبریز میشناسند ، این شرکت در سال یک هزارو سیصد و چهل و هفت شمسی به شکل شرکت سهامی خاص احداث و در ذیل شماره ۵۴۰/۳۲۴ در تاریخ بیست و ششم اردیبهشت ماه سال هزار و سیصد و چهل و هفت خورشیدی در اداره ثبت شرکت‌های شهر غیور پرور تبریز به ثبت رسید.

تاریخچه انواع مختلف تراکتور ساخت ایران

و در آخرین سه‌ ماهه سال یکهزارو سیصد و چهل و هشت شمسی تولید تراکتور در داخل خاک ایران را با assembly نمودن تراکتورهای Universal ساخته شده در کشور رومانی با قدرتی معادل با شصت و پنج اسب بخار را آغاز و این کمپانی را به تو لید رساند و در سال هزار و سیصد و پنجاه و چهار خورشیدی نخستین تراکتورهای مسی فرگوسن (M.F) را در چهارگونه مختلف به بازار مصرف عرضه نمود .

جلوبند تراکتور

شرکت‌هایی چون موتور سازان و ریخته گری و آهنگری در سال ۱۳۶۶ از این کمپانی مجزا گشتند.

در سال 1373 کارخانه ساخت ابزار این کمپانی به شکلی مستقل از کارخانجات تراکتورسازی ایران به فعالیت خود ادامه داد ، تراکتور سازی تبریز در سال یکهزار و سیصد و هشتاد و دو ، خط مونتاژ خود در شهر سنندج استان کردستان را با نام شرکت تراکتورسازی سنندج و با ظرفیتی معادل با توان تولید سالانه سه هزارو پانصد دستگاه تراکتور را احداث نمود و نیز در همان سال ۱۳۸۲ شرکت ساخت تراکتور ارومیه را که در زمینه تولید تراکتورهای گلدانی باغی فعالیت مینمود را خریداری کرد.

همچنین شرکت تراکتورسازی تبریز در سایه این سعی و تلاشها در سال1383توانست تا خط مونتاژ و تولید تراکتور با ظرفیت پنجهزار دستگاه تراکتور را در کشور ونزوئلا را با مشارکت شرکت CVG به بهره برداری و تولید برساند و در سال یکهزارو سیصد و هشتاد و پنج نیز توانست تا خط دیگر مونتاژ خود در خارج از کشور ، با ظرفیتی برابر با دو هزارو پانصد دستگاه را در کشور تاجیکستان دایر و به بهره‌ برداری برساند ، و در پی این اقدامها موفق گردید که در سال ۱۳۸۶ با تشریک مساعی شرکت شرکتNEC کشور اوگاندا شرکت بازرگانی اوگیران را در خاک آن کشور احداث نماید.

 

انواع مختلف تراکتور ساخت ایران: تراکتورسازی ایران

شرکت تراکتورسازی ایران، تولیدکننده انواع تراکتور در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار می باشد و در شهر تبریز واقع گردیده است. به طور کلی دسته بندی تراکتورهای تولیدی شرکت تراکتورسازی شامل موارد زیر است:

  • تراکتورهای عمومی: این تراکتورها به طور عمده برای انجام کارهای مزرعه از جمله، عملیات آماده‌سازی زمین، کاشت، داشت، برداشت و غیره در مزارع طراحی شده‌ اند.
  • تراکتورهای باغی: این تراکتورها همانطور که از نامشان پیداست، برای کار در باغ‌ ها و سطوح ناهموار طراحی شده‌ اند و از نظر ابعاد و قدرت کوچکتر از تراکتورهای عمومی هستند.
  • تراکتورهای شالیزار: این تراکتورها نیز برای کار در شالیزارها طراحی شده‌اند و دارای ویژگی‌هایی مانند ارتفاع بلند، سیستم انتقال قدرت مناسب برای عبور در گل و لای و سیستم آب‌ بندی هستند.
  • تراکتورهای صنعتی: این تراکتورها در اندازه و ویژگی‌ های گوناگون، برای کارهای صنعتی و جا به‌ جایی وسایل سنگین در کارخانه‌ جات، فرودگاه‌ها و راه‌سازی و غیره مناسب هستند.

 

انواع مختلف تراکتور صنعتی ساخت ایران

در حال حاضر نمونه هایی از تولیدات عمده این کمپانی عظیم عبارتند از تراکتورهایی به مانند:

  • MF 993 با توان 110اسب بخار
  • MF 240 با قدرت 47 اسب بخار
  • MF 285 با توان 75 اسب بخار
  • ITM 299 با توان 82 اسب بخار
  • و نمونه های دیگری از نوع از تراکتورهای باغی

همچنین شرکت تراکتورسازی تبریز موفق گشته تا تراکتورهای دیگری به مانند :

  • ITM 4399
  • ITM 4390
  • ITM 1000
  • ITM 1050

با مصرفی معادل با ۳۰ درصد سوخت کمتر را طراحی و تولید و روانه بازار مصرف نماید.

انواع مختلف تراکتور ساخت ایران: شرکت تراکتورسازی داروانا

علاوه بر کمپانی عظیمی به مانند شرکت تراکتور سازی ایران، شرکتی دیگر در زمینه تولید تراکتور در ایران با نام داروانا واقع در شهرک صنعتی سمنان واقع است که در سال 1376 احداث شده و با بهره مندی از تکنولوژی کشور چین تراکتورهایی از قبیل مدلهای زیر راتولید مینماید.

  1. JM 254 با موتوری دارای توان 25 اسب بخار
  2. JM 354 با موتوری دارای قدرت 35 اسب بخار
  3. JM 300D با موتوری معادل با توان 30 اسب بخار

JM 304D با موتوری که دارای توان 30 اسب بخار و مدل JM 604 با موتوری که دارای قدرت و توان 60 اسب بخار میباشد.

انواع مختلف تراکتور ساخت ایران: شرکت جهان رو تراکتور

شرکت جهان رو تراکتور یکی دیگر از شرکت‌ های پیشرو در زمینه تولید و عرضه تراکتور در ایران است. این شرکت در سال 1375 تاسیس شده و در حال حاضر طیف وسیعی از تراکتورهای کشاورزی را در مدل‌ های مختلف با قدرت‌ های گوناگون تولید می‌کند.

انواع تراکتور ایرانی تولید شرکت جهان رو تراکتور عبارتند از:

  • تراکتورهای کشاورزی
  • تراکتورهای باغی
  • تراکتورهای شالیزار

شرکت جهان رو تراکتور دارای گواهینامه‌های ISO 9001، ISO 14001 و OHSAS 18001 است و همچنین به عنوان یکی از شرکت‌های برتر صادرکننده ایران شناخته شده است.

انواع مختلف تراکتور ساخت ایران

کلام آخر در باب انواع تراکتور ساخت ایران 

د راین مقاله با انواع شرکت های ایرانی تولید کننده تراکتور آشنا شدیم. به طور کلی صنعت تراکتورسازی ایران در سال‌های اخیر پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است و در حال حاضر شرکت‌های مختلفی در این کشور انواع مختلف تراکتور را با قدرت‌ها و امکانات گوناگون تولید می‌کنند.

امیدواریم این صنعت در سال‌های آینده نیز به پیشرفت خود ادامه دهد و به یکی از قطب‌های مهم تولید تراکتور در جهان تبدیل شود.

فروش انواع جلوبند و پشت بند تراکتوری

اما تراکتورها به عنوان ماشین‌ های کشاورزی قدرتمند، وظایف مختلفی را در مزارع و سایر عرصه‌های کشاورزی بر عهده دارند. با این حال، کارایی این ماشین آلات را می‌توان با استفاده از اتچمنت‌ ها به طور قابل توجهی افزایش داد. جارو پشت بند تراکتور ، برف روب و سایر اتچمنت های تراکتوری تولید ایران بابکت ابزارهای متنوعی هستند که به پشت یا جلوی تراکتور متصل می‌شوند و طیف وسیعی از قابلیت‌ها را به آن اضافه می‌کنند.

به عنوان مثال با استفاده از جارو تراکتوری،از جمله ابزار قابل اتصال برروی تراکتور، تمیز کردن سطوح مختلف مانند خیابان‌ها، پیاده‌روها، محوطه‌های پارکینگ و کارگاه‌های صنعتی از خاک، برگ، زباله و غیره راحت تر انجام می شود.

اگر یک تراکتور دارید و می خواهید کارایی و قابلیت های آن را افزایش دهید به فروشگاه جارو بابکت مراجعه کرده و انواع جلوبند و پشت بند تراکتوری را مشاهده و با توجه به نیاز خود انتخاب نمائید. همچنین برای دریافت مشاوره از طریق شماره زیر با کارشناسان ما د رارتباط باشید:
  • تماس مستقیم با کارشناس فروش (آقای جانبهان): 09123002274
  • شماره واحد اداری : 02166192021

خداوند در همه احوال یار و یاور شما باشد.

مقاله جامع از سایت جارو بابکت

Mr.Jahanian

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: